social facebook social twitter social instagram social vimeo social tripadvisor

social facebook

social twitter

social instagram

social youtube

social tripadvisor

link home Brouwersdam

and more meeting location

and more meeting location

and more meeting location

and more meeting location

and more meeting location

and more meeting location

Meeting

Boek een bijeenkomst of vergadering op deze unieke alles-in-één locatie aan het Grevelingenmeer. Een waar broeinest voor het opdoen van spectaculaire ideeen! Maak het verblijf bij Brouwersdam compleet door uit te breiden met een (watersport)programma, food and drinks arrangement in restaurant EAT & SEE of overnachting in één van de sfeervolle rooms of beachlodges.

 

Brouwersdam beschikt over drie verschillende maar even inspirerende ruimtes die geboekt kunnen worden. Elke ruimte is van alle gemakken voorzien en op zo'n manier ingericht dat iedereen comfortabel, creatief en doelgericht blijft!

 

SUNSET LOUNGE

Klein maar fijn; een knusse en apart af te sluiten ruimte voor maximaal 14 personen op de eerste etage van restaurant EAT & SEE. Oogt ruimtelijk door het hoge plafond en het enorme raampartij met uitzicht op de oefenplas van het Grevelingenmeer. Voorzien van een forse boomstamtafel met comfortabele stoelen, beamer met scherm en tv scherm met hdmi aansluiting.

 

WATERFRONT ROOM

Ideaal voor grote groepen en (product)presentaties. Een apart af te sluiten ruimte voor maximaal 55/150 personen op de eerste etage van restaurant EAT & SEE inclusief overdekt balkon met uitzicht op de oefenplas van het Grevelingenmeer. Voorzien van een tv scherm met hdmi aansluiting en (aan de hand van de gekozen opstelling) meerdere tafels en stoelen.

 

SUNRISE LOUNGE

Op het meest zuidelijke puntje van Brouwersdam staat het Race Office met op de eerste etage de ruimtelijke Sunrise Lounge inclusief balkon met weids uitzicht op het Grevelingenmeer. Deze ruimte biedt plek voor maximaal 40 personen en is voorzien van een beamer met scherm en op aanvraag een tv scherm met hdmi aansluiting. De Sunrise Lounge is uit te breiden met 2 aangrenzende ruimtes welke uitermate geschikt zijn voor overleg in subgroepen.

 

meetingrooms

 

Bovenstaande prijzen voor vergaderlocaties zijn inclusief still en sparkling water, mints, whiteboard met stiften en beamer met scherm of tv scherm met hdmi aansluiting. Op aanvraag kunnen wij via offerteprijzen de party - en vergaderlocaties voorzien van een muziek installatie, katheder, inrichting etc. Daarnaast is het mogelijk een catering arrangement te boeken in restaurant EAT & SEE of op uw locatie. Prijs vergaderlocaties inclusief 21% BTW.

 

In overleg maken wij graag een voorstel voor de bijeenkomst of vergadering op maat, volledig afgestemd naar eigen wensen en budget.

 

Voor meer informatie en het opstellen van een arrangement graag contact opnemen via +31 (0)111 671480 keuzenummer 1 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.